ALTIJD WAT TE DOEN

Evenementen in Groede

We organiseren het hele jaar door de leukste activiteiten voor jong en oud. Benieuwd wat er de komende tijd op de planning staat?

Jaarlijkse evenementen

Groese Kermis Paasweekend Facebookpagina Dorpsvereniging Groede

Oldtimer Weekend Groede 2e weekend in juni www.owgroede.com

De avond van de Poëzie 3e weekend in juni www.groedeliterair.nl

Jaarmarkt Laatste vrijdag in juli Facebookpagina Dorpsraad Groede 

Voor inlichtingen over de jaarmarkt zoals o.a.: standplaats, prijzen en tijden kunt u terecht bij de organisatie via groedejaarmarkt@gmail.com

Groede Festival 1e weekend in september www.groedefestival.com

Maandelijkse evenementen

Inloop spreek half uurtje van de Dorpsraad Indien u als Groese inwoner vragen of opmerkingen heeft richting de Dorpsraad van Groede, dan bent u iedere laatste maandag van de maand tussen 19.30u en 20.00u welkom in M.F.C. ’t Torentje.

Wekelijkse evenementen

Senioren sociëteit Iedere maandagmiddag van 13.30u tot ca. 16.30u kaart en biljart middag en iedere laatste dinsdagmiddag van de maand Bingo 

Filmhuis Groede Iedere week nieuwe films. Het aanbod is te vinden op www.filmhuisgroede.nl

Verenigingen

Voetbalvereniging V.V. Groede en De Westkust

Voetbalvereniging met drie seniorenteams en acht jeugdteams (JO8 t/m JO17). Meer informatie op www.vvgroede.nl

Tennisvereniging LTV Con Forza

Zomaar een balletje slaan voor de fun of uw tennistalent naar een hoger niveau tillen? Dat is allemaal mogelijk! Kijk op de site www.con-forza.nl voor het aanbod in lidmaatschap en tennisles. En komt gerust eens een balletje slaan tijdens de toss op donderdagavond en zondagochtend!

Kaartclub de Groe

De kaartingen zijn in het Eetcafé ’t Overleg om 19.30u voor jokeren en bieden.

Biljart Senioren Sociëteit

Er worden nog (extra) spelers gezocht om te biljarten op de maandagavond ca. 19.00u tot 21.00u. Ook op donderdagochtend wordt er gebiljart van 9.00u tot 12.00u. Loop vrijblijvend eens even binnen. Elke laatste dinsdag van de maand wordt er bingo gespeeld. Iedereen is hier welkom! Dit binnen informele en gezellige sfeer in ons gebouw.

Jeu de Boules

Voor de Jeu de Boules vereniging kunt u op donderdagavond vanaf 19.00u en zondagochtend vanaf 10.30u het terrein van de tennisvereniging op komen. Lees meer op www.con-forza.nl.

Huisvrouwengym

Op de dinsdagavond van 19.30u tot 20.30u en op donderdagmorgen van 9.00u tot 10.00u. Voor meer informatie en eventueel opgeven kan via luteijnm@zeelandnet.nl

info@groede.net

Copyright 2021 | Alle rechten voorbehouden